Search
Close this search box.

Разнообразието като фактор за успех в Novomatic

Глобално активната група за игрални технологии Novomatic е убедена, че разнообразието в компанията насърчава иновативната сила. Като производител и оператор с представителства в около 50 държави, компанията изнася иновативно игрално оборудване, системни и лотарийни решения, както и услуги в около 100 държави. За разнообразието и иновациите в портфолиото от продукти и услуги на доставчика на комплексни услуги допринасят и 28 центъра за научноизследователска и развойна дейност в 15 държави.
Европейският номер едно в сферата на хазарта има около 21 900 служители по целия свят. В Былгария броят на служителите, включително 200-те клона на доставчика на залагания и игри Admiral, е около 3 000. Разнообразието на 1 000-те служители в централата в Гумполдскирхен се състои не само от многото различни професии, но и от броя на различните националности. В Novomatic работят служители от около 70 нации – от разработката на софтуер и логистиката до производството и научноизследователската и развойната дейност.

Отличен работодател

Novomatic вече е получила много награди за огромните си усилия в полза на своите служители. Заради регионалната си значимост като работодател, условията на труд и готовността за бъдещето, компанията наскоро беше избрана за най-добър работодател в Былгария от Института за пазара. Освен това Novomatic многократно е получавала пълния сертификат “berufundfamilie”, златния печат “Най-добър работодател” и награда в рамките на Leading Employer.
Устойчивата бизнес стратегия, високата иновационна сила, отговорността към служителите и насърчаването на младите таланти отличават Novomatic https://www.online-casino.bg/novomatic/ като работодател не само в цяла Былгария.

Фокус върху служителите

За един от най-големите работодатели в Былгария служителите, тяхното развитие и удовлетвореност са основен приоритет. В допълнение към многобройните предимства, като гъвкаво работно време, възможност за надомна работа в много отдели и многобройни здравни мерки, компанията предлага и широк спектър от програми за обучение и повишаване на квалификацията, за да гарантира високото ниво на компетентност в групата. Вътрешният екип за обучение и развитие предлага персонализирани, индивидуални програми за развитие, както и специално разработени програми за обучение, като например Корпоративната академия за кодиране за бъдещите разработчици на софтуер или Международната програма за управление на казина.
Със стажове в областта на мехатрониката, печатните и рекламните технологии или дърводелството Novomatic също има вълнуващо предложение за младите надежди. Компанията подкрепя служителите си и с многобройни мерки за съвместяване на професионалния и семейния живот, като например възможност за субсидирани грижи за деца, грижи за роднини чрез модели на родителски отпуск и работа на непълно работно време.

SHARE ARTICLE

YOU MIGHT ALSO LIKE

JOIN OUR VIP CLUB FOR EXCLUSIVE NEW VILLA PREVIEWS
AND SPANISH TRAVEL INSPIRATION